Țiglă metalică BrunTek

Îți dorești un acoperiș nou cu un aspect și design unic? Acoperișul oricărui tip de construcție este o investiție de lungă durată, de aceea trebuie ca țigla metalică folosită să fie de înaltă calitate și să reziste în timp.

Țigla metalică BrunTek este cea mai modernă, rapidă și sigura soluție pentru acoperișuri, datorită designului său versatil, a duratei de viață de minim 60 de ani și a garanțiilor extinse de până la 35 de ani.

Durata de viaţă de minim 60 de ani. Verificarea duratei de viaţă a fost efectuată în camera salină din cadrul laboratorului de Ştiinţa Materialelor de la Universitatea Braşov.

Finisajul tridimensional și profilarea pe o linie de ultimă generație fabricată în 2018, îți conferă un atu în plus în ceea ce privește îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă metalică. Un detaliu tehnic important al țiglelor metalice BrunTek, este capilaritatea, care asigură etanseitatea maximă.

Caracteristicile tehnice ale profilului și calitatea materialelor folosite îți oferă un sistem de învelitoare inovator și durabil, care protejează generații întregi.

De ce să alegi țigla metalică BrunTek?

 • Durabilitate. Acoperișurile  executate cu țiglă metalică sunt cunoscute pentru că au o durată foarte mare de viață, ceea ce reprezintă o investiție bună pentru mai multe generații. Reducerea cheltuielilor de mentenanță îți oferă satisfacție pe termen lung
 • Rigiditate amplificată și capacitate de scurgere excelentă. Datorită profilării cu canale de drenaj, acest tip de țiglă metalică profilată se deosebește prin avantaje importante precum rigiditatea amplificată, dar și o capacitate de scurgere excelentă
 • Instalare ușoară. Procesul de instalare a țiglei metalice pe orice tip de acoperiș este unul foarte simplu. Aceasta nu necesită nicio activitate de întărire, fiind nevoie doar de executarea operațiunii de trasare și poziționare a panourilor de țiglă metalică și de înșurubare a holtșuruburilor
 • Geometria profilului permite profilarea panourilor până la lungimi de maxim 4690mm
 • Pasul țiglei: 350mm – 400mm
 • Lățimea utilă: 1100mm
 • Lungimea maximă: min. 400mm – max. 4690mm
 • Panta minimă: 15 grade
 • Greutate specifică: 3.5 – 4.5kg/m2
 • Strat de zinc: 225 sau 275g/m2

Țigla metalică Bruntek Clasic

Tigla metalică Bruntek Clasic, un model inovativ pe piața din România, profilat pe o linie de ultimă generație fabricate în 2018, are un finisaj tridimensional și îți conferă un atuu în plus în ceea ce privește îmbinarea perfectă a panourilor de țiglă metalică. Un detaliu tehnic important al țiglelor metalice BrunTek, este capilaritatea, care asigură etanșeitatea maximă.
Caracteristicile tehnice ale profilului și calitatea materialelor folosite îți oferă un sistem de învelitoare inovator și durabil, care protejează generații întregi.

Schita tehnica

schema tehnica tigla metalica

Culori disponibile

RAL 3005

RAL 3009

RAL 3011

RAL 5010

RAL 6005

RAL 6020

RAL 7024

RAL 8004

RAL 8017

RAL 8019

RAL 9002

RAL 9005

RAL 9006

Detalii tehnice

Material

Tablă din oțel prevopsit, zincată pe ambele părți protejată cu poliester

Grosime nominală

0,4 – 0,6 mm

Lațime totală

1188mm

Lățime utilă de acoperire

1100 mm

Înălțimea cutei

20-30 mm

Greutatea pe suprafață

4,5 kg / mp

Garanție finisaj lucios

10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj mat

15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Garanție finisaj Quartz

35 de ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune

Durată de viață

50 – 60 de ani

Materia prima este furnizata de

Arcelormittal
SSAB
maecegaglia
voestplane
colofer

SOLICITĂ OFERTA PROMOȚIONALĂ

 • Te încurajăm să vezi politica Termeni și condiții.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.