Povestea noastră

Suntem o companie cu capital 100% privat românesc, specializați în construcții complexe de hale metalice, învelitori de țiglă metalică și tablă cutată.  BrunTek deține 5 linii de producție de ultimă generație, computerizate, pentru: țiglă metalică, tablă cutată, jgheaburi, burlane, linii de fasiere longitudinală. Ne adresăm profesioniștilor din domeniu, dar și clienților care doresc un grad înalt de confort și profesionalism. Echipa BrunTek, dedicată și cu experiență de peste 10 ani în acest domeniu, standardele exigente și dorința de inovare continuă ne transformă într-un jucător agil și important pe piața din România.

despre companie

Strategia noastră

Ne propunem să ne diferențiem prin creștere continuă, menținând aceleași standarde înalte pentru fiecare proiect.   Datorăm acest succes angajaților, clienților și partenerilor noștri cu care am construit relații de lungă durată, bazate pe respect și profesionalism, dar și vise și planuri îndrăznețe.  Am realizat impreună peste 4900 de acoperișuri cu 0 decolorări în decursul timpului. Am început cu peste 370000 m2 de țiglă metalică și tablă cutată și creștem în continuare. În primăvara anului 2017 am simțit nevoia să ne continuăm călătoria sub un nume și o identitate care ne reprezintă.

În ceea ce privește conceptul de sustenabilitate, știm că este o activitate antropică care se desfășoară fără a epuiza resursele disponibile, fără a distruge mediul înconjurător și fără a compromite nevoile generațiilor viitoare. Acest lucru ne responsabilizează și ne determină să creăm un echilibru între creșterea economică și protecția mediului. Ne luăm toate măsurile ca în urma procesului de producție să rezulte cât mai puține deșeuri  posibile, iar acestea să ajungă într-un centru specializat de colectare, impactul asupra mediului să fie astfel minim.

Codul de etică. Nihil sine deo

Pentru a ne îndeplini obiectivele și ambițiile trebuie să avem încrederea partenerilor și a clienților. De aceea orice acțiune a noastră este declinată și inspirată de oameni și de valorile pe care le oferă. Dacă astăzi BrunTek este un jucător important pe piața de țiglă metalică și învelitori metalice din România este pentru că și-a asumat să ofere tot ce este mai bun.

SOLICITĂ OFERTA PROMOȚIONALĂ

  • Te încurajăm să vezi politica Termeni și condiții.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.