Materiale

Tabla cutata T18

Tabla cutata trapezoidala pentru perete si acoperis, in varianta  profilului cu inaltimea de 18 mm reprezinta una din cele mai versatile variante de inchidere a unei structuri. Acest profil se caracterizeaza printr-o rigiditate sporita datorita nervurilor dese atat in formatul pentru acoperis, cat si in formatul pentru fatada.

tabla cutata materiale t18

Poate fi folosita in varianta cladirilor rezidentiale (invelitori, imprejmuiri, garaje, foisoare, dependinte din gospodarie), dar si in varianta cladirilor industriale,din  agricultura si zootehnie (hale industiale pe structura metalica, reabilitari si modernizari fatade hale din beton, grajduri, silozuri de cereale, statii de carburanti, uscatoare de lemn, bariere de sunet pentru autostrazi si drumuri expres, hangare aviatie).
Materia prima este tabla de diferite grosimi incepand cu 0.35 mm pana la 1.25 mm din otel sau aluminiu.

Furnizori

Materia prima pe care o prelucram provine din spatiul UE si este insotita de certificate de conformitate in ceea ce priveste tipul otelului folosit, cum ar fi DX51 si gramele de zinc/m2, min 100g Zn/m2 (conform cerintelor UE) – maxim 300g Zn/m2, in functie de ceea ce comandam noi ca societate si de cerintele pietei in ceea ce priveste raportul pret – calitate.
Furnizorii nostri de materie prima sunt: Arcelor Mittal Romania, Arcelor Mittal Scopje Macedonia, Marcegaglia Spa Italia si Alro Slatina Romania.

tabla cutata materiale

Utilaje

Brüntek este o societate cu capital 100% privat romanesc.  Toate facilitatile de productie se afla in orasul Valenii de Munte, Judetul Prahova, pe platforma  Prahova Industrial Parc, unde compania noastra a facut investitii de peste 100 000 de euro din surse proprii in utilaje de productie si transport de tonaj greu, reabilitarea cladirilor si parc auto.

Societatea noastra detine cinci linii de productie de ultima generatie computerizate: tabla cutata, jgheaburi, burlane, linie de fasiere longitudinala si taiat la lungime, presa  hidraulica  CNC de 230t forta cu lungimea de 6000 mm.
Investitiile continua pe parcursul anului 2017 printr-un program de finantare guvernamental.

Garantii

Garantia produselor din tabla zincata prevopsita se situeaza intre 10 -15- 30 de ani, in functie de tipul otelului, gramele de zinc pe m2 si stratul de acoperire final ce ia contact direct cu mediul exterior, care poate fi de minim 15-20q pana 40-50q grosime din materialul poliester, si nu in ultimul rand grosimea materialului.

garantii materiale tabla bruntek

Societatea noastra preia garantia de la producatorul de otel si o da mai departe utilizatorului final printr-un certificat de garantie completat cu datele tehnice ale produsului, lotul si datele producatorului de otel.

CERE OFERTA PROMOȚIONALĂ AICI

  • Te încurajăm să vezi politica Termeni și condiții.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.